Snabb tomatröra

Den här tomatröran har vi ofta till grillat. Röran är perfekt eftersom den passar både till kött och fisk, dessutom är den god på bröd. Det gör röran till ett perfekt tillbehör på en buffé.

Röran är dessutom tacksam eftersom den så lätt går att variera genom att exempelvis riva ner lite färsk vitlök, strimla ner lite färska örter eller smaksätta med lite chili.
500 gr tomater, röda och fullt mogna, (gärna kvist eller plommon)
1 msk kallpressad jungfruolivolja
Salt och peppar

Riv tomaten på den grova sidan på rivjärnet, blanda upp med olivoljan, smaka upp med salt och peppar.

/Fredrik

tomat

2 kommentarer Lägg till din

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s