Matplanera och handla mat på nätet?

Vi hörde att vi blivit omnämnda på en sida för att handla mat online. Detta väckte såklart nyfikenhet, vad var det för sida och vad hade skrivits om oss. Sedan fick vi reda på att det är handlamatonline.com,  Vi kikade in och upptäckte att det var en sida som jämför olika mathandelsföretag på nätet, både rena butiker men även olika matkassar. Det går att jämföra priser och få olika rabattkoder. Jag som mer eller mindre handlar all min mat online och alltid ifrån samma aktör, fick en liten aha känsla när jag såg hur många olika aktörer det finns, och då med möjlighet att på denna sida jämföra dessa.

Tidigare så hade jag ett visst motstånd att handla online, men ju mer jag kommer in i det ju smidigare tycker jag det är att sitta i soffan och handla när barnen somnat. Jag veckohandlar de mesta basvaror mm online och sedan så kompletterar jag på lokala butiken. Vad gäller ex. kött och fisk så är jag fortfarande sån att jag vill titta och känna på råvaran. Visst kan det va lite dyrare att handla online, men personligen så tycker jag att det väger upp mot den tid och bensin som jag sparar. Dessutom läggs inga pengar alls på onödiga varor eller sista-minuten snacks vid kassan.

Kika in och jämför. Hur handlar ni mat?

Ett annat tips är att matplanera – kika gärna även in på inspiration till matplaneringen.

/Fredrik

En kommentar Lägg till din

  1. Hea skriver:

    Storhandlar numera nästan alltid på nätet, smidigt och tidssparande. Precis som jämförelsesidan du nämnde också visar så har jag upptäckt att Willys är billigast. De har samma priser på nätet som i affären så det blir inte dyrare än att gå och plocka själv. De har ingen hemkörning men jag hämtar upp varorna på väg hem från jobbet. Det passar dessutom oss bättre än att behöva passa en tid för hemleverans.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s