Om någon hade sagt till mig för fem år sen att jag idag skulle äta och laga så mycket vegetariskt till familjen som det blir nu, hade jag aldrig trott det. Men det faller sig liksom naturligt och jag känner ett mindre sug efter kött nu för tiden.
Så därför tänkte jag pracka på er en vegetarisk veckomatsedel ifall ni skulle råka känna likadant 🙂 Håll tillgodo!
Måndag: Fusilli med belugalinser, tomat och örter
Tisdag: Risnudlar med marinerad tofu och cashewnötter
Onsdag: Snabb gnocchi med tomatconcassé och örter
Torsdag: Blomkålssoppa med rostade frön och kanske pannkakor efteråt- Pannkakor
Fredag: Testa en Pizza bianca- alltså pizza utan tomatsås med getost, stekt lök och honung. Du hittar recept på vit pizza i detta inlägg, byt ut toppingen bara Pizza x 3
Helgen: Varför inte baka kanelbullar och ha saft- och bullkalas. Världens bästa bullrecept hittar du här.