Fisk & skaldjur

DSC_8656

Här hittar du alla våra recept som innehåller fisk och/eller skaldjur.

Fisk och skaldjur

Asiatisk bowl-inspiration
Basilika- och färskostöverbakad lax med grönsakstagliatelle
Brynt lax med råkost, sojamajonäs, lime och koriander
Dillgrillad laxsida med rödbetor och fetaost, dill & citronyoghurt
Fetaostbakad lax med rödbetor och grönkål
Fish & chips (pankostekt sej med remouladsås)
Fish taco med pico de gallo
Fiskgratäng med rödspätta, champinjoner och dragon
Fiskgryta med tillbehör – brunch med gänget
Fisk- och scampispett med kokt potatis smaksatt med brynt smör och basilikacréme
Gambas al ajillo med grönsaker och pasta
Halstrad lax med bakade rotfrukter, citron och soja
Halstrad lax med pressad potatis och broccoli
Hel grillad abborre
Inkokt lax med smak av soja, gurksallad i syrlig majonäs
Kräftsoppa (eller annan skaldjurssoppa) med ugnsbakad torsk, grön sparris, linser och curry
Laxförrätt
Lax & Spenatpaj
Lax med currystekta grönsaker, äppelyoghurt och bulgur

Laxmiddag med kockar å kids
Langos med tillbehör
Laxburgare
Lax med linguine och zucchini i ruccolapesto
Lax med spenat och parmesan
Lax- och blåmussel ”pot au feu” i paket på grillen
Laxgryta med vitlöksgräddfil
Laxpanna med vitlök och basilika samt spenatsallad
Lime- och ingefärsmarinerade grönsaker med halstrad lax
Linsragu med örter och tomat

torsk-med-soppa

Matig sallad med curryrostad blomkål, snabbpicklad tomat, vitlöksstekta haricot vertes, räkor, krutonger och dillmajonnäs
Minestrone med smörstekt torskrygg
Paella med skaldjur
Pasta pesto med räkor
Panerad torskrygg med tomat & champinjonkompott
Pankostekt Skrubba med remouladsås och sikrom från Hanö
Parmesanbakad lax på citronmarinerad svartkål med edamamehumus
Pot-au-feu – lättlagad torsk med brynt smör och rödbetor
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Smörbakad blomkål med stekt citron och halstrad lax
Rödbetscouscous, torsk med spenatsallad och basilikacreme
Rödspätta med kokosmjölk, gul thaicurry och grönsaker
Rödspättafilé bakad med tomat och pesto
Sesampanerad lax med shiratakinudelsallad
Skagenröra på grillat tunnbröd
Skreirygg med tomat, kronärtskocka och olivolja
Snabb pasta med kallrökt lax och citron
Smörbakad blomkål med stekt citron och halstras lax
Smörrebröd med rökt sik eller gravad lax, pepparrot och syrad rödlök
Sotad lax med krämig polenta och Pico de Gallo
Stekt rödspätta med champinjoner, tomat och brynt smör
Tandooribakad lax med currykryddad blomkålsyoghurt och gurka
Tomatbakad torsk med pastapesto – snabbt och enkelt
Tonfisksallad med quinoa
Torsk med misomajonäs, riven pepparrot och rostad broccoli 
Torsk med ägg och räkor
Torskrygg med Salsa verde, sparris och tomatragu
Tuna melt
Ugnsbakad lax med snabb teriyakisås och vitlöksfräst broccoli
Ugnsbakad sej med brynt smörvinägrett och hyvlade grönsaker
Ugnsbakad torsk med äppelcoleslaw och lättbrynt gurka
Ugnsbakad torsk med potatispuré smaksatt med basilika och citron, serveras med varm tomatsallad
Ugnsbakad torsk med smörstekt kål, bacon och pepparrot
Ugnsbakad torsk med grönsaker och potatismos
Vietnamesiska Spring rolls med kräftor och grönsaker, sötsur tomat-& dilldipp